Preturi interventii

Igienizare AC

 • Igienizare echipamente casnice - 100 lei
  • Igienizare echipamente spatii comerciale - Incepand cu 300 lei (necesita constatare in prealabil)

Incarcare freon AC

 • Incarcare freon 9000-12000 BTU - 250 lei
 • Incarcare freon 18000-22000 BTU - 300 lei
  • Incarcare freon 24000 BTU - 400 lei

Verificari sisteme de ventilatie si tubulaturi

Verificarea si programarea parametrilor de functionare, verificarea tensiunilor de alimentare si a starii instalatiei electrice (conexiuni, contactori, relee), verificarea si curatarea filtrelor. Pentru spatii comerciale - costurile se stabilesc numai dupa o constatare.

Echipa noastra de frigotehnisti este gata sa va ajute indiferent de problemele pe care le intampinati.

Reumplere agent frigorific - Una dintre cele mai cunoscute operatiuni in efectuarea service-ului pentru aparatele de aer conditionat, este reumplerea acestora cu agent frigorific.
Intretinere instalatie aer conditionat - verificari periodice recomandate.Dupa achizitionarea unui aparat de aer conditionat este necesara verificarea a acestuia. Echipa noastra va poate oferi serviciul de verificare in baza unui contract de mentenanta. Mai mult decat atat, schimbul de filtre, registre si holendere, face parte din operatiunile uzuale si ciclice menite sa asigure buna functionare a aparatelor de aer conditionat.
Curatare filtre aparate aer conditionat de interior - Pentru ca instalatia dumneavoastra de climatizare sa functioneze in parametrii optimi, este necesara curatarea periodica a filtrelor de interior.
Curatare evaporator, condensator, tava condens - Operatiuni precum curatarea evaporatorului, condensatorului sau a tavii de condens au rolul de a mentine ridicat standardul de functionare a instalatiei dumneavoastra de aer conditionat.
  • Prelungire traseu - Oferim servicii de prelungire traseu, in functie de necesitati dar si pentru o functionare optima.
  • Piese de schimb - Va punem la dispozitie o gama larga de piese de schimb pentru reparatii.
Ventilatie - Curatarea sistemului de ventilatie a instalatiei de climatizare sau eventuala inlocuire a anemostatelor, tubulaturii si a grilelor este vitala pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de confortul oferit de aparatul de aer conditionat.

Tipuri de interventii executate pentru reparatii aer conditionat

» bercuire
» incarcare cu freon (agent refrigerant)
» inlocuire ventilator, senzori, condensatori
» inlocuire electrovalva
» schimbare/deblocare compresor
» curatare turbine
» sudura tevi, vidare sistem
» servicii de intretinere, curatare, igienizare